Designet i Norge

Plug & Charge

Å bruke Level+ er lett som en plett. Enhetens praktiske form gjør den enkel å ha med ut på tur og lengre reise. Utformingen kan minne om en telefon, med slankt design, og solide trekk.

Del energi

Med Level+ kan du dele strømmen med en venn, eller lade en annen enhet i tillegg. Du er uansett sikret en trygg og pålitelig lading av dine enheter, når som helst- hvor som helst.

Stor kapasitet

Over 500 sykluser fra et slitesterkt lithium-polymer bateri med hele 10.000 mAh. Level+ er det rette valget når du trenger ekstra strøm, når du ellers ikke har tilgang til å lade telefonen.

Originalen

Uimotståelig design

2

USB-kontakter

500+

Sykluser

Batterytypen

Polymer Li-ion

4

LED-indikatorer

10.000mAh

Stor kapasitet

3+

Oppladninger

Du er beskyttet

Produktet ditt er fremstilt i samsvar med nøyaktige standarder og med streng kvalitetskontroll i hvert eneste ledd av produksjonsprosessen. Når du kjøper et Level+ produkt, får du en full garanti. Dette innebærer at alle produksjonsfeil vil bli reparert eller utskiftet gratis i 12 måneder etter kjøpet. Produktene våre er ekstremt pålitelige, men som med alt avansert utstyr kan feil oppstå over tid.

Trenger hjelp?

NYHET!

Få halv pris

Introduserer vårt nye fast charge kabel serie. Tilgjengelig både for Apple og Android. Disse kablene er anbefalt å bruke sammen med din Level+ eller Novel 2.0 Power bank for best resultat.

For hvert enkelt Power bank du kjøper, får du muligheten til å få med en Novel fast charge 2.1A ChargeSync USB-kabel til kun 99 Kroner,-

Til Nettbutikk