Level+ Powerbank
NOK 399,-

Level+ veier kun 180 gram og har en kapasitet på hele 10000 mAh, dette setter Level+ power bank på toppen av sitt klasse, når det kommer til vekt og volum. Selve utformingen av produktet kan minne om en telefon, med sitt slanke design, og solide trekk

Novel 2.0 Power bank
NOK 349,-

Novel 2.0 er vårt nyeste generasjon av Power bank. Denne lekre enheten har en kapasitet på 5000 mAh og er utstyrt med intelligent hurtigladning 2.0. Enhetens praktiske form er håndsmurt med tynn lag av gummiolje for å beskytte din Power bank mot riper og smuss.

Oransje
Novel Fast charge 2.1A
NOK 199,-

Level+ originalen og Novel 2.0 passer perfekt sammen med Novel fast Charge 2.1A USB kabel til både synkronisering og oppladning av dine enheter. Velg mellom Android eller Apple.

Våre betingelser

Det skal være gøy og bekymringsfri handel hos Level+


Frakt og levering

Hos oss får du gratis frakt, uavhengig av hvor mye du bestiller eller hvor i Norge du er lokalisert. Det betyr at du ikke trenger å ta hensyn til størrelsen og vekten på det du bestiller. Normal leveringstid er 1-4 virkedager (mandag til fredag). Alle våre produkter er inne på lager i Oslo, og sendes innen 24 timer fra ordren kommer inn til oss.

Du er sikker

Dine personlige opplysninger som er nødvendige for fraktformål, er beskyttet. Du trenger ikke å bekymre deg for spam, uønskede e-poster eller merkelige tekstmeldinger. Du er helt sikker med oss.

Betaling

Det er like pålitelig, trygt, raskt og enkelt å bruke Paypal -gang etter gang, og med over 192 millioner kunder på verdensbasis kan man trygt si at dette er en av de beste løsningene markedet kan tilby. Betal med Visa-kort eller Mastercard- valget er ditt. Med Paypal kan du trygt og enkelt betale på nettet uten å skrive inn og dele kortopplysningene dine. Etter utført betaling kan du nå bare glede deg til å motta dine Level+ varer.

Retur

Før du sender noe i retur til oss må du først sende en mail til garanti@levelpluss.no, for å avtale returen og få et returnummer sammen med angrerett skjema. Vi tilbyr 14 dagers åpnet kjøp.

Hvis du ønsker å returnere en vare på grunn av feil eller mangler, så vil vi at du sender oss dokumentasjonen (både bilde(r) og beskrivelsen av feilen) på mail først. Vi ber om at du sender varen i retur etter du har fått svar fra oss med videre instruksjoner for returen.

Når du returnerer varer er det ekstremt viktig at de blir returnert i original emballasje, og eventuelle plastikkposer varene ligger i. Mottar vi en pakke med for eksempel manglende original emballasje, forbeholder vi oss retten til å trekke opp til 150 Nok fra returbeløpet.

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven §15 første ledd). Du kan altså ikke sende varen i oppkrav til oss. Vi henter ikke pakker som sendes i oppkrav.

Garanti

Vi følger de til enhver tid gjeldende bestemmelser for garanti. Ved henvendelse angående feil på vare skal det vises til kvittering (ordre- eller fakturanummer) på din bestilling. Garantien omfatter ikke normal slitasje, ytre skader eller feilaktig bruk.
For retur under garanti for reparasjon eller utskiftning må en forklaring som inkluderer fullt navn, adresse og ordre- eller fakturanummer legges ved.

Personvern

Vårt mål er å ta vare på deg og dine interesser, og vi tar det gitt at vi skal være varsomme med dine personopplysninger. Derfor vil vi ikke dele dine opplysninger med en tredjepart av noe slag, uten først å ha fått godkjenning fra deg.
Opplysninger du oppgir vil kun brukes for å sende varene til deg, samt ordne oppfølging med betaling o.l.